Vi söker

 

Säljare

 

Till vårt kontor i Uddevalla söker vi nu säljare.
Rollen innebär att du kommer att driva försäljning av dokumentlösningar.
Dina huvudsakliga uppgifter kommer vara att odla och utveckla kundrelationer bland alla typer av företag där ingen kund är för liten eller för stor. Större delen av din tid blir ute på fältet där dina kunder finns men även inne på kontoret. Ditt mål är att tillsammans med dina medarbetare utveckla verksamheten så att Utec alltid är det bästa alternativet för våra kunder.  

Utec erbjuder en utvecklande tjänst i ett framgångsrikt företag som nu fortsätter sin offensiva satsning för framtiden. Utec startade 1994 och har sen dess levererat lösningar till kontoret för utskrifter och IT. Med kontor i Uddevalla, Karlstad och Arvika har vi en omsättning på 100 miljoner och en personalstyrka på 23 anställda.
Kunskap, erfarenhet och hög servicegrad är tre faktorer som väl kännetecknar vårt sätt att arbeta. Det är också förklaringen till att företaget blivit en både stark och frekvent anlitad leverantör.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av B2B försäljning. Du har förmågan att vara inlyssnande och få folk att lyssna på dig. Du är en lagspelare, men trivs med att arbeta i en fri och självständig roll med högt uppsatta mål. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Du är även strukturerad och initiativrik. 

Vi strävar efter att upprätthålla en god bransch-kompetens, varför det är viktigt att du har tidigare erfarenhet från branschen samtidigt som vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 
Tjänsten är på heltid och tillsvidare med placering i Uddevalla.
Välkommen med din ansökan till info@utecab.se och märk ansökan ”Säljare”.
Vid frågor kontakta VD Mathias Lindell Tel: 0708-75 33 33