Toner & Bläck


Specialister på toner och tillbehör.
Leverans dagen efter.

Skrivare & Kopiatorer


Vi levererar skrivare och kopiatorer från ett flertal leverantörer.

Kassasystem


Vi har kassasystem som uppfyller kraven i den nya kassalagen 2007:592

Posthantering


  Med frankeringsmaskin slipper du    köpa frimärken.

 

 
 

Följ oss på Facebook - så tar du del av kampanjer, tävlingar och tips!

 

 

Vi skriver avtal med Halmstad Kommun


Vi tecknar nu avtal med Halmstad Kommun för leverans förbrukning till skrivare och kopiratorer. Avtalet löper under två år.

Vi är glada och stolta över att få förtroendet att leverera till ännu en västkustsk kommun. Nu börjar arbetet för att ge bästa möjliga personliga service.


 Stolta vinnare av Gasell 2017!


Vi är oerhört stolta över att vi i år blivit ett gasellföretag! Det är otroligt kul att vara ett av de företag som vinner priset och det är skönt bevis på att vi använder vår kompetens på rätt sätt för att växa och skapa god ekonomi. Varje år utses färre än 0,5% av Sveriges aktiebolag till Gasellföretag och kraven är hårda för att vinna. För att utses måste företaget klara dessa kriterier:
  • En omsättning som överstiger 10 Mkr.
  • Minst tio anställda.
  • Minst fördubblat sin omsättning om man jämför det första och det senaste räkenskapsåret.
  • Ökat sin omsättning varje år de senaste tre åren.
  • Ett samlat rörelseresultat för de fyra räkenskapsåren som är positivt.
  • I allt väsentligt vuxit organiskt, inte genom förvärv eller fusioner.
  • Sunda finanser.

Vi vill rikta ett STORT tack till alla kunder samarbetspartners och kollegor som gjort resan möjlig. Nu är det dags att sätta nya mål för att kunna försvara titeln nästa år.Vi är en av de stolta vinnarna av Superföretagen 2017


Det är trettonde året i rad som de mest högpresterande privata bolagen i svenskt näringsliv koras till Superföretag av affärsinformationsföretaget Bisnode och tidningen Veckans Affärer. Runt en promille av Sveriges alla företag kvalar in på listan och i år var 641 företag kvalificerade. Ett antal högt ställda kriterier måste uppfyllas för att bli ett Superföretag. Det handlar om att öka både omsättning och vinst samtidigt som företaget måste visa på stabilitet och långsiktighet i affären. Kriterierna måste uppfyllas minst fyra år i rad för att komma med på listan.
- Vi vill hylla Sveriges hjältar, de som bygger Sverige med jobb och långsiktig värdeökning i näringslivet, säger Pia Törnqvist på Bisnode. Att kunna se och lyfta fram trender och statistik hjälper både enskilda företag men också samhällsutvecklarna att tydligare styra och se resultat av sina satsningar.

 

 Domstolsverket skriver avtal med Utec!


Vi tecknar nu avtal med Domstolsverket för leverans av toner. Avtalet löper under 1 år med möjlighet till förlängning i max tre år. Vi är mycket glada och stolta över att vinna denna upphandling och få leverera till Sveriges Domstolar som har över 90 kontor i Sverige. Nu börjar arbetet för att så snabbt som möjligt starta leveranserna med bästa möjliga personliga service.


Skydda dig från intrång


Nu lanserar HP The Wolf - en kortfilm med den prisbelönte skådespelaren Christian Slater. Filmen visar hur företag kan bli hackade och vad de bör göra för att skydda sig. I takt med att antalet uppkopplade enheter ökar, ökar även de sofistikerade cyberattackerna. Att säkra enheter, data och identiteter samt med vem och vad vi väljer att ansluta oss har stor betydelse för att vi ska bibehålla förtroendet för teknik. HP arbetar ständigt med att säkra IT och The Wolf är ett kreativt sätt att öka medvetenheten kring de växande utmaningar som företag står inför. 

 

 Ny kontorschef i Karlstad


Låt oss presentera vår nya kontorschef i Karlstad, Dario Simunovic.
Vi på Utec är glada och stolta över att Dario är på plats hos oss. Dario är 30 år och kommer senast från Telecom-branschen och kommer in med ny härlig energi i företaget. Han har lokal anknytning och känner till området väl vilket kan bidra till att lättare komma in i arbetet.
-Det känns väldigt bra att Dario är på plats. Vi är övertygade om att Dario kommer kunna bidra till vår verksamhet på ett utmärkt sätt. Karlstad har stor potential med mycket företag i området så Dario kommer vara en viktig pusselbit för att företaget ska utvecklas ytterligare.  Säger VD Mathias Lindell
Dario själv ser med spänning framemot de nya utmaningarna -Det känns väldigt bra att äntligen vara igång, jag har vetat om det ett tag så jag har sett framemot att dra igång och börja arbeta med det härliga gänget på Utec Sharp Värmland. Det ska bli kul att lära mig mer om den här branschen och att bidra till att föra Utec mot nya spännande mål.
Varmt välkommen Dario!

 Vi är stolt partner till HP


HP Platinum Partner


Att vi är HP Platinum Partner garanterar att vi har den högsta kompetensen att sälja och leverera kompletta lösningar till alla typer av företag. Det innebär också att vi kan erbjuda produkter med bästa kvalitet till konkurrenskraftiga priser.


 Vi erbjuder kassor för alla typer av branscher


Ingen verksamhet är den andra lik. Därför skräddarsyr vi system till en rad olika branscher. Låt oss hjälpa till att hitta en lösning som passar just dig.


  PC-KASSORKASSAREGISTER 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aktuellt

2018-04-23

Välkommen Simon Noreen!

Simon kommer jobba som affärsutvecklare med Uddevalla som bas. Vi är väldigt glada att Simon väljer att börja hos oss.  

 

2018-03-26

Välkommen Robin Iglicar!

Vi förstärker vårt serviceteam med ny spelare. Robin kommer jobba som IT/Servicetekniker. Vi är väldigt glada att kunna utöka supportavdelningen med Robin som kommer tillföra energi till hela företaget.

 

2018-03-01

Halmstad Kommun skriver avtal med oss. Avtalet löper under två år och innefattar förbrukning till skrivare och kopiatorer.


2017-11-15

Vi välkomnar Robin Östlund som ny försäljningschef över dokumenthantering och AV-produkter. Robin kommer senast från profilklädselbranschen. Vi är väldigt glada att han väljer oss och vi är övertygade om Robin kommer bidra till att företaget utvecklas ytterligare.

 

2017-10-16

Vi utökar vår personalstyrka!

Robert Meijer börjar som säljare och kommer jobba med MFP samt vår satsning på mindre skrivare och tillbehör. Robert är inte ny inom copy-branschen utan har tidigare jobbat på Ricoh. Välkommen Robert!

 

2017-08-21

Vi förstärker vår personalstyrka i Karlstad på kassasidan. Adelina Jashari kommer jobba med kassasystem i Värmlandsregionen. Varmt välkommen!

 

2017-04-20

Vi skriver avtal med Domstolsverket för leverans av toner! Avtalet löper under 1 år med möjlighet till förlängning i max tre år.

Vi är mycket glada och stolta över att vinna denna upphandling och få leverera till Sveriges Domstolar som har över 90 kontor i Sverige.

 

2017-02-20

Vi utökar vår personalstyrka!

Saman Yazdani börjar som säljare och kommer jobba med MFP samt vår satsning på mindre skrivare och tillbehör. Välkommen Saman!

 

2017-01-12

Dario Simunovic blir ny kontorschef i Karlstad. 

Dario är 30 år och kommer senast från Telecom-branschen och kommer in med ny härlig energi i företaget. Han har lokal anknytning och känner till området väl. Vi är övertygade om att Dario kommer bidra till vår verksamhet på ett utmärkt sätt. 

 

2016-12-10

Gasellföretag 2016!

Det är otroligt kul att vara ett av de företag som vinner priset och det är skönt bevis på att vi använder vår kompetens på rätt sätt för att växa och skapa god ekonomi.Vi vill rikta ett STORT tack till alla kunder samarbetspartners och kollegor som gjort resan möjlig.

 

2016-12-08

Vi förstärker vår personalstyrka i Uddevalla med Andréas Johansson och Konrad Ivarsson. Andréas kommer jobba som servicekordinator och Konrad förstärker vår serviceavdelning som IT-Tekniker och kommer arbeta med både hård- och mjukvaror. Varmt välkomna båda två!

 

2016-04-05

Vi utökar vår personalstyrka!

Stefan Nilsson börjar som säljare och kommer jobba med MFP samt vår satsning på mindre skrivare och tillbehör. Stefan är inte ny inom copy-branschen utan har tidigare jobbat på både Canon och Docero. Välkommen Stefan!


2016-03-21

På skärtorsdagen har vi öppet mellan 8-14. Vi tar sedan några dagar påskledigt och är tillbaka som vanligt igen på tisdagen 29/3.

Trevlig påsk!

 

2016-03-21

Varuförsörjningen tecknar avtal med Utec! Varuförsörjningen som är en samverkan mellan landstingen i Dalarna, Sörmland, Uppsala, Västmanland och Örebro väljer nu oss som leverantör av skrivarförbrukning. 

Avtalet löper under tre år med möjlighet till förlängning i ytterligare ett år.

 

2016-02-22

Uddevalla Kommun tecknar avtal med Utec!

Vi tecknar nu avtal med kommunen för leverans av toner & bläck samt datatillbehör. Avtalet löper under två år med möjlighet till förlängning i ytterligare två år. 
Vi är glada och stolta över att få förtroendet att leverera till kommunen som dessutom är vår hemmakommun.
Nu börjar arbetet för att 1 mars ge vår kommun bästa möjliga personliga service.

 

2015-12-30

Onsdag 30/12 stänger vi kl. 14. Vi är tillbaka igen på måndag 4/1 mellan 8-17.

 

2015-12-22

Onsdag 23/12 stänger vi kl.14 och tar sedan några dagar julledigt. Vi är åter som vanligt på måndag 28/12

Vi önskar er alla - En riktigt God Jul!

 

2015-11-16

Vi är glada över att stärka banden till Uddevalla Kommun ytterligare. Vi har precis vunnit en större upphandling av skrivare och det är väldigt kul att vi får fortsätta leverera till kommunen!

 

2015-10-29

I det senaste numret av IT-Branschen uppmärksammas vi med ett fyra sidor långt reportage.

Läs mer här

 

2015-10-01

På måndag 5/10 är delar av personalen på konferens men vi har öppet som vanligt och det går bra att nå oss på telefon under hela dagen.

 

2015-09-04

Nu har vi lanserat vår nya webshop!

Den nya shopen erbjuder en hel mängd positiva nyheter. Har du konto sedan tidigare kan du logga in precis som vanligt med samma uppgifter som i den gamla och för dig som vill börja handla i shopen - fyll i dina uppgiter under "bli kund" så bekräftar vi med ett mail.

Varmt välkomna!

 

2015-07-08

Utec förvärvar Sharp Värmland!

Genom köpet dubblar vi personalstyrkan till 23 personer. Det kommer även nyanställas personal efter semestrarna och vi beräknas bli 25 personer till hösten.

Varför denna satsning i Karlstad? I vårt sökande att förvärva en aktör så föll vårt val på Sharp Värmland. Utec har under de två senaste åren haft ett filialkontor på plats i Karlstad och ser stora synergier med förvärvet och sammanslagningen.