Toner & Bläck


Specialister på toner och tillbehör.
Leverans dagen efter.

Skrivare & Kopiatorer

 

Vi levererar skrivare och kopiatorer från ett flertal leverantörer.

Kassa- och betalningslösningar

 

Vi har kassasystem som uppfyller kraven i den nya kassalagen 2007:592
 

 

Digitala skyltar och Interaktiva skärmar

 

Skärmlösningar för varje behov, från kommersiella skärmar för digital skyltning till interaktiva skärmar.

Posthantering

 

Med frankeringsmaskin slipper du köpa frimärken.

 

 

 

 

 

Nytt smart system för besökshantering

 - Optimised Visitor Management

 

När du tar emot besökare är det inte bara viktigt att de får ett gott intryck. Av säkerhetsskäl är det också viktigt att du har överblick över vem som kommer och går. Optimised Visitor Management är en smart, säker och användarvänlig plattform för registrering av besökare, anställda och underleverantörer. Förutom att den sparar tid för receptionisten, skyddar den både männsikor och lokaler och bidrar till en säkrare och mer effektiv arbetsplats. 

 

 

 


 

Vi är stolt partner till HP
Att vi är HP Platinum Partner garanterar att vi har den högsta kompetensen att sälja och leverera kompletta lösningar till alla typer av företag. Det innebär också att vi kan erbjuda produkter med bästa kvalitet till konkurrenskraftiga priser.
Vi erbjuder kassor för alla typer av branscher


Ingen verksamhet är den andra lik. Därför skräddarsyr vi system till en rad olika branscher. Låt oss hjälpa till att hitta en lösning som passar just dig.


 

   PC-KASSORKASSAREGISTER 

 

 

Aktuellt

 

2019-09-18

Vi är återförsäljare av Affärssystemet Visma. 

Visma erbjuder ett av landets mest använda affärssystem. Anledningen – smarta funktioner som inte går ut över enkelhet. Läs mer om programmet här

 

2019-05-31

Utec Uddevalla säljer Karlstad-filialen. Vi vet att Aktiv-IT kommer förvalta det vi byggt upp på ett proffsigt sätt med lokal närvaro. Det har varit fyra härliga år med all go personal och alla fantastiska kunder. Vi vill tacka för ett väldigt bra samarbete. 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tec Uddevalla säljer Karlstad-filialen 
Igår torsdag blev det klart att UTEC Uddevalla säljer Karlstad-filialen till Aktiv IT Partner Nordic AB. Överlåtelsen kommer ske 1 juni 2019. 
Under de fyra åren vi haft filial i Karlstad har vi haft ett nära och väl fungerande samarbete med AktivIT och vi vet att de kommer förvalta det vi byggt upp på ett proffsigt sätt med hög lokal närvaro. AktivIT har kontor i Karlstad, Arvika, Säffle och Årjäng. Ett företag som satsar stort med hög tillväxt de senare åren. 
Det har varit fyra härliga år med all go personal och alla fantastiska kunder. Vi vill tacka för ett väldigt bra samarbete och vi tar med oss många goa minnen där vi även lärt oss mycket för framtiden. 
Nu kan vi fokusera ännu bättre lokalt i Västra Götaland samt även mot våra rikstäckande kunder. 
Vi ser framemot ett gott samarbete även framöver med AktivIT.