Toner & Bläck


Specialister på toner och tillbehör.
Leverans dagen efter.

Skrivare & Kopiatorer


Vi levererar skrivare och kopiatorer från ett flertal leverantörer.

Kassasystem


Vi har kassasystem som uppfyller kraven i den nya kassalagen 2007:592

Posthantering


  Med frankeringsmaskin slipper du    köpa frimärken.

 

 
 

 

 

Nytt smart system för besökshantering

 - Optimised Visitor Management

 

När du tar emot besökare är det inte bara viktigt att de får ett gott intryck. Av säkerhetsskäl är det också viktigt att du har överblick över vem som kommer och går. Optimised Visitor Management är en smart, säker och användarvänlig plattform för registrering av besökare, anställda och underleverantörer. Förutom att den sparar tid för receptionisten, skyddar den både männsikor och lokaler och bidrar till en säkrare och mer effektiv arbetsplats. 

 

 

 


 

UTEC Uddevalla säljer Karlstad-filialen

 

Igår torsdag blev det klart att UTEC Uddevalla säljer Karlstad-filialen till Aktiv IT Partner Nordic AB. Överlåtelsen kommer ske 1 juni 2019. Under de fyra åren vi haft filial i Karlstad har vi haft ett nära och väl fungerande samarbete med AktivIT och vi vet att de kommer förvalta det vi byggt upp på ett proffsigt sätt med hög lokal närvaro. AktivIT har kontor i Karlstad, Arvika, Säffle och Årjäng. Ett företag som satsar stort med hög tillväxt de senare åren. 
Det har varit fyra härliga år med all go personal och alla fantastiska kunder. Vi vill tacka för ett väldigt bra samarbete och vi tar med oss många goa minnen där vi även lärt oss mycket för framtiden. 
Nu kan vi fokusera ännu bättre lokalt i Västra Götaland samt även mot våra rikstäckande kunder. Vi ser framemot ett gott samarbete även framöver med AktivIT. 

För tredje året i rad blir vi Gasellföretag! 


Utec Utskriftspecialisten blir Gasellföretag för tredje året i rad. Av sveriges ca 500 000 st aktiebolag är det bara 50 st i år som klarat av utmaningen att tre år i rad bli utsedd till Gasellföretag.

 

Mathias Lindell, vd och delägare berättar stolt:

- Vår stora framgångsfaktor har varit att Utec på ganska kort tid byggt upp en stor väldigt varierande kundbas från riktigt stora bolag till mindre fåmansbolag. En perfekt mix mellan B2B och offentlig sektor där samtliga i Utecs personal har sett sin del i våra affärer och gjort allt för att få kunderna mer än nöjda.

 

Det är otroligt kul vara ett av de företag som vinner priset och det är skoj att uppmärksammas för de prestationer vi gör under året.

Detta är ett pris som alla inom företaget ska tillägna sig och vi ser fram emot att fortsätta växa och utvecklas.

Ett STORT tack till kunder, samarbetspartners och kollegor som gör det möjligt!

 

 

 


 

Vi är en av de stolta vinnarna av Superföretagen 2018


Det är trettonde året i rad som de mest högpresterande privata bolagen i svenskt näringsliv koras till Superföretag av affärsinformationsföretaget Bisnode och tidningen Veckans Affärer. Runt en promille av Sveriges alla företag kvalar in på listan och i år var 641 företag kvalificerade. Ett antal högt ställda kriterier måste uppfyllas för att bli ett Superföretag. Det handlar om att öka både omsättning och vinst samtidigt som företaget måste visa på stabilitet och långsiktighet i affären. Kriterierna måste uppfyllas minst fyra år i rad för att komma med på listan.
- Vi vill hylla Sveriges hjältar, de som bygger Sverige med jobb och långsiktig värdeökning i näringslivet, säger Pia Törnqvist på Bisnode. Att kunna se och lyfta fram trender och statistik hjälper både enskilda företag men också samhällsutvecklarna att tydligare styra och se resultat av sina satsningar.

 

 

 

 Vi är stolt partner till HP


HP Platinum Partner


Att vi är HP Platinum Partner garanterar att vi har den högsta kompetensen att sälja och leverera kompletta lösningar till alla typer av företag. Det innebär också att vi kan erbjuda produkter med bästa kvalitet till konkurrenskraftiga priser.


 Vi erbjuder kassor för alla typer av branscher


Ingen verksamhet är den andra lik. Därför skräddarsyr vi system till en rad olika branscher. Låt oss hjälpa till att hitta en lösning som passar just dig.


 

   PC-KASSORKASSAREGISTER 

Aktuellt

 

2019-09-18

Vi är återförsäljare av Affärssystemet Visma. 

Visma erbjuder ett av landets mest använda affärssystem. Anledningen – smarta funktioner som inte går ut över enkelhet. Läs mer om programmet här

 

2019-05-31

Utec Uddevalla säljer Karlstad-filialen. Vi vet att Aktiv-IT kommer förvalta det vi byggt upp på ett proffsigt sätt med lokal närvaro. Det har varit fyra härliga år med all go personal och alla fantastiska kunder. Vi vill tacka för ett väldigt bra samarbete. 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Utec Uddevalla säljer Karlstad-filialen 
Igår torsdag blev det klart att UTEC Uddevalla säljer Karlstad-filialen till Aktiv IT Partner Nordic AB. Överlåtelsen kommer ske 1 juni 2019. 
Under de fyra åren vi haft filial i Karlstad har vi haft ett nära och väl fungerande samarbete med AktivIT och vi vet att de kommer förvalta det vi byggt upp på ett proffsigt sätt med hög lokal närvaro. AktivIT har kontor i Karlstad, Arvika, Säffle och Årjäng. Ett företag som satsar stort med hög tillväxt de senare åren. 
Det har varit fyra härliga år med all go personal och alla fantastiska kunder. Vi vill tacka för ett väldigt bra samarbete och vi tar med oss många goa minnen där vi även lärt oss mycket för framtiden. 
Nu kan vi fokusera ännu bättre lokalt i Västra Götaland samt även mot våra rikstäckande kunder. 
Vi ser framemot ett gott samarbete även framöver med AktivIT.